Tadaaaaa

Ja grattis till mig. Första gympasset är avklarat. Om jag lyckas rulla ur sängen och hamna på benen så ska jag vara glad. Fy fasiken alltså!! Det va ju galet jobbit att lyfta och röra på fläsket. Kommerine ihåg det. Men det kan ju inte vara ett bra tecken att man glömt bort hur jobbigt det är. Men men imorgon kör vi igen och sen kanske på fredag med. När fan ska man hinna med att städa huset då??? Onsdag har vi skogskursen och torsdag har jag möte med gärahov. Kära nån då så upptagen man kan vara. Men ska nog tvinga olle att vara hemma någon dag och hjälpa mig att städa så tar det inte sån tid.
Kommer troligen inte funka att hålla honom hemma men håll en tumma för mig är ni snälla.

Idag på jobbet så fick jag en sånt fruktansvärt magknip så jag trodde jag skulle dö! 2 timmar av hukande och en spya. Och 2 ipren senare så va jag på benen igen. Börjar tro att jag kanske är alergisk mot något. Har haft nästan precis likadant en annan gång nämligen. Stackars Olle blev hupernervös. - Bodil är du helt säker på att du inte är med barn??????!!!!!
- Ehhhhh nä det är jag väl inte helt helt säker på med risken är ju inte så jädra stor.
Hahaha ja så kan det gå. Skulle inte bli jätte förvånad om han kommer hemspringande med ett grav test bara för att kolla så det verkligen inte är så. Fast att jag redan vet att det inte är så...ja ja vi får väl se om det händer igen för då tror jag nog att jag får kolla om jag är alergisk mot något. Kanske bara va att det va måndag liksom. För vem är inte a´lergisk mot det!


Kanvara så att jag glömt att köpa frimärken till alla inbjudnings korten.... opps.
Men gav bort ett igår och insåg att vi glömt att skriva klädkod!! SUIT UP!!!(som berny skulle säga) Men det fattar väl folk att man ska se proper ut. Sen ´kan det ju i och för sig skilja sig något kopiös från person till person =) Hihi.

Ha det gott!


Börjar få flyt på vardagen....

Jepp börjar äntligen komma in i att jobba 6-3 plus övertid då såklart =) Har blivit många många timmmar ab övertid. Men det gör mig nästen ingenting. För jag har ett toppen jobb!!!! Trivs så himla bra. Visst kanske inte har välrdens roligaste uppgifer men åååååå va skönt det är att ha jobbarkompisar som man skrattar och har kul med. Kommer riktigt bra överräns med dom flesta. Även om jag kan tänka mig att ett få tal kanske inte tycker om den nya tösen som gör en massa fel och klantar till det. =/ 
Men jag gör så gott jag kan o jag lär mig något nytt nästan varje dag.

Uppdatering på bröllopet då kanske. Ikväll ska inbjudningarna ut! Gott! Så om du är bjuden så kommer den i din brevlåda inom kort. Hade viljat skriva att allt annat också va fixat och klart men då skulle jag ljuga. Panik!!! Kan inte fatta att de ska vara så jobbit att fixa ett bröllop. Tur för mig att jag har en syster som älskar att hålla på med sådant här. Tack snälla Anna för allt jobb du gör för mig.. och för att du tycks hålla en piska i handen så att jag får tummen ur, så att säga.

Lite annat nytt. Ny tv på väggen! Ja en platt tv. Helt otroligt. Väntar också på en iphone 4. Som bör komma inom kort. På måndag har jag även lovat min gamla jobbarkompis att hänga på och träna. Puh så jobbigt! Men jag vill verkligen få upp flåset lite igen. Jag är en sån liten soffpotatis nu förtiden. Så nu tar jag nya tag. Ska inte banta, så klychigt att banta inför bröllop. Så nej inte banta. Men börja motionera. Tyvärr är det väl inte första gången jag säger detta men men´. Håll tummarna för mig vett jag.
En liten fråga med....är vi dom enda som har kvar julgranen?  HAhahah ja gud va dålig jag känner mig. Fatta va barr det kommer bli den dagen den faktiskt åker ut. Men nu har det kommit till den punkten att vi bara skiter i den. Bara tanken på att röra på den o se alla barr falla till marken gör mig illamående. VILL INTE!!!! Nästa vecka kanske....=/ eller inte. den kanske får stå till nästa jul. Spraymåla den grön bara så är den ju super fin =) 
Har även lyckats få spysjukan för någon vecka sedan. Då började jag plöja mig igenom How i met your mother boxer. 5 säsonger!!! Helt totallt beroendeframkallande! Rekomenderas verkligen. Så jäkla AWSOME!!!

TACKAR FÖR MIG
BODIL


RSS 2.0