Å så va det helg, å inte vilken helg som helst. Ledig helg!!

JAAAAAAAAAA!!!! Det är fredag mina vänner!! Vad ska jag börja. Det är min lediga helg och det firas med att ha den helt fullspeckad. Sitter just nu på jobbet men snart slutar jag och tar helg. Kommer troligen bli en galen helg. Ikväll blir nog en ganska lugn kväll men mys hos Majsan. Men lördag...oj oj oj. Känner mig laddad. Börjar dagen med att ladda betterierna i skogen i bondstorp och jaga lite. Sen är det inredningsparty och efter det drar vi in till stan (jönköping) för att festa loss. Förfest hos Kajsa och en massa tjejer i olika åldrar. Ska bli så kul. Brukar bli galet. Mina syskon ska också med. Konstigt hur det kan komma sig att dom vill ha med sig sin lilla syster ut på jippo. Men jag älskar det. Så kul att vi har så galet roligt ihop. Söndagen kommer nog bestå utav kurering av kropp o själ. Kanske tar sig ut i trädgården för en sissta städning innan snön hinner lägga sig konstant. Får väl se om man orkar. Ingen som vill hämta mig och syster Anna i stan på lördag?? Förstår inte varför men Olle va inte så sugen på att hämta oss.Han påstår att vi altid är så jobbiga. NÄÄÄÄ!! det är vi ju inte alls det, eller hur anna?! Vi är ju bara lite väl glada i hatten kanske =)

Ha det gott och njut av helgen
Puss


Big Problemooooo

Sitter och tittar på couger town medans Olle har deckat o soffan. Maten blev super god men vinet kan varit de som va lite godare =)
Men nu till mitt stora problem. Sitter och skriver upp namn som vi tänkte bjuda till våran bröllopsfest. Så många namn! Men frågan är bara, Skulle du bjuda mig på ditt bröllop? Vi som bara skulle haft ett litet bröllop =/ Och nu sitter jag här men närmare 100 namn på släkt och vänner. Shit alltså! Att det ska vara så svårt. Vad ska man dra den berömda gränsen. Ska man bjuda hela tjocka släkten eller bara dom man faktiskt umgås med. Det finns ju visst vissa oskriva regler vad det gäller bröllop. Jag önskar jag kunde vara den första som spräckte dessa fåniga regler. Ska bröllop behöva vara så ångest framkallande???


Kram


Blä och usch så äckligt!

Vad ska jag börja....
Dagen har egentligen varit helt underbar, har nämligen suttit ca 4 timmar från 11 till 3 hos Annelie och bara pratat strunt. Druckit lite för mkt kaffe och ätit lite för mkt gott =) toppen helt enklet. Sen kommer jag hem. Panik och ilska bara rinner igenom kroppen som en vild storm! Kommer hem till ett in pissat hus. Har nämligen hand om min pappas tyska jaktterrier. Jätte mysig hund men.....Det är något men terrier och att pissa in revir. Och det är något speciellt men just revir piss. Det är extra äckligt av just den anledningen att det är så koncentrerat. Det luktar ungefär som om vi har 20st hundar som lämper vilda i huset här nu. Och just revir piss hamnar ju inte på golvet utan väggar, soffor, och upp på möbler. Just denna gången hade vi en förstärkare som stod vid tv-hyllan som han såklart inte hade missat. Lite halft intorkat piss på förstärkaren och troligtvis i, i och med att det är som små hål på ovansidan liksom. Och upp på tv-hyllan och rakt på våran vhs-spelare!! Tror att det även där har lyckats komma in i själva lukan. BLÄÄÄÄÄÄ!!! Och sedan sisst och äckligast SOFFAN!!!! Jag tror jag blir galen!!! Nackskott va ett förslag och det är inte långt tills jag går och hämtar bössan.
-Andas Bodil!
Den hunden ska vara glad ifall han överlever veckan ut. Risken att jag hinner gå och bli riktigt knäpp är överhängande.  
Ingen som har tipps på hur man får bort lukten??

Men snart kommer Olle hem och då ska det lagas rådjur kruddat med rosmarin och rödvinssås och potatis. Låter mumsigt. Hoppas det är lika gott som det låter bara för jag är vrålhungrig. Men är man en usel kock så väntar man helldre på att den riktiga kocken kommer hem och halvsvälter helldre själv. Hoppas det blir ett glas rödvin över. Kanske just vad jag behöver just i detta nu för att lugna nerverna. ;) Kanske bäst att ta ett glas innan olle kommer igång med såsen så att jag garanterat får mig ett glas.


Ha det gott och njut av allt fint du har....


Imorgon börjar mitt nya liv....

Jobba på en söndag är nog bland det värsta jag vet. Men som sagt, jag har ju ett jobb i alla fall. Och i veckan sen jobbar jag bara ett dygn. Det ska bli gott att vila upp mig. Har börjat få fruktansvärt ont i ryggen. Kanske måste uppsöka en massör eller nått.
Helgen har nästen bara vatt jobb för mig. Började fredag kl15,00 och slutade lördag morgon halv 9. Drog direkt ut till Nässja för att jaga med Olle ocj hans bror. Men till slut a vi Olle, jag, Olles bror, Olles kusin och pappa o Gittan. Olle släppte bruno och de dröjde inte länge innan han tog upp ett rådjur. Troligtvis det rådjuret jag lyckades få springandes rakt på mig när jag presic hade ställt mig på pass. Det va en liten bock som sprang i famnen på pappa som hade laddat och sköt ett fint halsskott. Ännu mer kött i frysen blev det. Vad ska jag göra med allt. Har gett bort en massa men har forf väldigt mkt kvar. Skulle nog lätt kunna äta gratis i två månader om vi bara kunde ta oss för att tömma frysen.
I veckan ska jag ha hand om pappas tyskterrier då han åker till norrland och jagar lite. Och sen ska jag få hem mitt bord och stolar!! Fast det är mkt som ska göras i veckan så vi får väl se vad som bli prio ett. =)
Men hur somhelst så kommer jag få mkt gjort i veckan för mitt nya liv börjar på måndag morgon. Kommer nog bli najs. Nyttigare, gladare, ta tag-igare. Kanske vi alla borde se över våra liv lite titt som tätt. Har du gjort det?


Ha det fiint.... 


Det blev ett nej...

Ja vad ska jag säga. Känner mig lite dyster måste jag säga. Ville detta sååååå mycket att jag som vanligt blev väldigt väldigt besviken när jag fick ett nej. Sökte ett jobb som receptionist i hok. Hade ju vatt perfekt för mig ju! Hur fan kan dom inte välja mig =( Hur ska kag gå vidare nu. Känner mig helt nere. Antar att det bara är att hoppa upp på hästen igen som man brukar säga.
Dax att snart dra till mitt jobb, är glad att jag faktiskt har ett jobb att gå till i alla fall. Men mina helger är inte allt för kul. Men men ha det så gott i helgen vänner. Hoppas det bara flyger förbi.

Puss


nerver av stål..not!!!!

Det är onsdag och hela magen håller på att hoppa ur min kropp. Tänk då hur det kommer kännas på Torsdag. Hemska tanke. Hur gör du när du är nervös över något? Jag försöker hålla nerverna i styr men det är verkligen lättare sagt än gjort. Kanske är det en tröst att jag här om dagen fick veta att Olles morfar har med mig i hans böner. Hahaha.. lite gulligt faktiskt. Jag kan behöva all hjälp som finns så varför inte liksom. Om det hjälper eller inte får vi väl dock se. Blir det ett lyckat resultat tror jag nästan att jag ska ringa och tacka =)
Om tiden räcker till idag så ska nog Olle och jag hämta ett bord till finarummet. Vi har fått lov att köpa bortgångne Ajnas gammla bort och stola. Kommer nog bli himla fint med den stilen i det rumet tror jag. Ska lägga ut en bild på det sen när vi har fått hem det. Men känner jag Olle och mig rätt så kan det dröja ett tag. =/
Nu måste jag nog uppdatera mig om vad som hände på Desperata Hemmafruar igår tror jag allt..

Men ha det bäst alla!!


Bildbevis....mohahahaha

Ja vad ska jag börja. Gislaved va kul, men inte på grund av att Kungarna av tylösand va där. Utan för att vi va ett gäng galna tjejer som festade loss.Trodde nog att dom skulle bjuda lite mer på sig själva än vad dom gjorde. Men pojkarna som kom dit hade ju lite ögongodis att drägla till. På scenen stog nämligen ett gäng tjejer och ålade sig. Jätte kul!
 Lovade bilder och här kommer dom. Ellen och jag lyckades även komma på kort på Nemos OCH Jockibois bloggar. Hmmm lite små jobbigt.





Gruppbild! Självutlösare is the shit!!!



Så mysigt man kan ha det...


Stina satt fram så det fick bli såhär...



Men hur snygg får man va??!!??  Malin du är så läcker!



Stina och Majsan, söta som få.


Ellen lyckades visst få in ett tjuv nup på Jockibois AS!!


Nemo och Jockiboi dansar loss.



Tack för en galen kväll flickor. Men det är nog tur att det inte händer varje helg, för jisses va svårt det va att pyssla i trädgården och vara så bakis på söndagen.

Ha det bäst!


Gislaved here we come!!!

Snart kommer vi!!! Så laddade så det kryper i hela kroppen! Det kommer som sagt bli en galen kväll. Alla är fulla o glada. Here we come gislaved! I dag blir det farligt att visstas där.. för där vi är blir det galet. Puss på er!!!


Gisleparken

Tar en paus! Jag har varit så duktig, hela övervåningen är avstädad och puttsat fönstrerna invändigt. Tänker att Olle får göra utvändigt. Vet faktiskt inte hur man får loss våra sröjs på fönsterna. Men har även gjort halva nerdervåningen. Nu är jag helt slut och  vet inte om jag ska orka göra mer. Måste ju snart fina till mig lite med inför kvällen. Ikväll blir det Gisleparken med ett gäng galna tjejer. Kan bli galet ikväll.Troligen. Räknar med det! =) Varit på systemet och inhandlat lite proviant inför kvällen...vin och öl. Det är grejor det! Kameran ska med och det kommer komma upp ett antal med fin fina kort på våran galna natt i morgon. Lovar. Men nu får jag väl ta och göra färdigt här hemma så jag kan städa mig själv snart. Ha nu en kalas lördag.

Ha det finast!


Hide away.....


I början, pirr, blickar, skratt, kontakt, känslor i överflöd, hångel, beröring. Inget är väl mer underbart än när man blir kär. När huvudet inte har något att säga till om. Kroppen gör precis som den själv vill. Rådnar, svettas, darrar, ryser av välbehag. Men så kommer huvudet ifatt kroppen och allt ställs på sin spätts.
Hur funkar det egentligen? Hur kommer det sig att ibland funkar allt och ibland spricker allt i tusentals bitar. Sitter just du där hemma och undrar varför det inte funkade? Kanske är svaret bara så enkelt som att, det va inte meningen. Jag har själv vatt där. Kännt hjärtat värka, hört alla förklaringar, gråtit floder, kännt tomheten, tomrummet som blir kvar. Ekande, oersättligt.Försöka låsa in det där elaka o jobbiga i den "svarta låda".  Ja jag vet hur det känns. Även om du tror att du är ensam, ensamast i hela världen. Det blir bara bättre. Du reser dig starkare än du någonsin trodde du kunde bli. Känns kanske inte så precis i detta ögonblick, men snart. Sexigare, vackrare, finare, inte längre någons jävla andrahandsval! Mina sista ord till dig, du är och kommer för alltid vara en bättre människa än många andra. I mina ögon den bästa. Mitt FÖRSTAHANDSVAL!   



Låttexten till Lalehs- hide away.

Don't tell me not to leave
Right before I go
You dont even know
What youre asking me to do
Don't tell me honey please
I have made a choice
There’s nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
It's what I’ve been, what I’ve become

Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...


Städa? Någon?....inte?

Om jag ändå orkade städa lite. Så jädra tråkigt ju! Å kan inte någom komma och puttsa alla mina fönster??!!?? Jag blir galen av att det alltid ser ut som om en tornado dagit egenom huset. Hur fan är det möjligt att två människor och en hund kan göra ett hus så smuttsigt? Gaaaaaaaah!!! Men jag orkar inte lyffta den tråkiga trasan.....för jag har varit i ullared hela hela dagen. Jisses vad det tar på krafterna att spendera pengar. Men kul va det. Konstigt nog va det jag som inte skulle handla något, som kom ut med längst kvittot. Hur är det möjligt? Höll på att tappa hakan när flickan i kassan berättade vad slutsumman blev. URSÄCKTA, VAD SA DU ATT DET KOSTADE???!!! Det va bara att lämna fram kortet och låta det sjunka in. Puh alltså det va en riktig pers det ska jag be att få tala om.
Så nu sitter jag här och önskar att jag gått ut lite snabbare ur gekås och att jag hade haft lite energi kvar att städa ur huset med. Vill ju inte spendera för mkt energi i morgon på att städa. Det gäller ju att vara på topp när man ska ut o svira. För  i morgon ska det festas loss. Vet inte riktigt vilka vi blir än men bara flickor i alla fall. =)
Ha nu en riktigt härlig helg, det ska jag! Jippi! Jag verkligen älskar lediga helger.

Ha det gött!!!


TACK.....

Halloj på er där ute i höstrusket. En dag som denna kan det vara skönt att tänka på något som värmer lite i själen. Det jag kom att tänka på just idag är något ganska coolt faktiskt. Det handlar om utveckling, starkare band och kärlek. Vad pratar jag då om, jo min syster Anna.
När vi va små gick vi bara inte ihop. Det va svordomar, spott, dragandes i hår och skvallrande till föräldrar. Jag trodde nog faktiskt aldrig att vi skulle kunna umgås. Men någonstans på vägen hände det något. Kanske va det då hon äntligen fick skvallra på min första fylla eller kanske "bandet" vi byggde upp genom att hon hade en hållhake på mig. Att jag rökte. Hahah... Om det nu va dessa saker som förde oss närmare varandra så tackar jag högre makter för allt dumt jag gjort i min ungdom. Eller så är det bara så att vi fick lära känna varandra på nytt. Inte som storasyter och lillasyster utan som vänner. Jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på hur långt vi har kommit. Mia och johan har liksom aldrig brytt sig om att bråka med mig. Våra föräldra måste ha tyckt att vi va ett hopplöst fall när vi va små vi två. Men se på oss nu! 
Starkare, gladare, vackrare, underbara, mamma, försmö, och sisst men störst SYSTRAR.   
Visst är det märkligt hur man kan utveckla sin relation till någon så fint efter så många år av hugg och slag. Tack lilla Anna för att du stårut med mig. Allt du trotts alla gräl kan krama om mig, så här många år efter. Tack för att du fött två underbara barn som jag älskar något kopiöst. Som fått sin mammas temprament och sin mammas värme. Tack för att du har skapat ett hem som alltid står öppet för oss. Tack för alla skratt och tårar genom åren. Men det största tacket för att du har låtit mig bevisa att den tjatiga och påfrestande lillasystern även hon har vuxit. Tack för ditt tålamod. TACK FÖR DIN VÄNSKAP! 






Ett kort taget på en ullaredsresa. Alltid lika långa kvitton, detta är inte mitt det är Annas jag lovar!!!!


Ha det gott!!


Written in the stars....

Galet bra låt detta! Vissa låtar blir jag lite smått hysterisk av. Just nu är det helt klart denna. Lyssna och njut. Men lova att ni höjer upp volymen på max och dansar loss lite också. Har man en dålig dag så finns det inget bättre botemedel än en bra låt och lite gung i benen. =)


http://www.youtube.com/watch?v=cMg5cQd5f50


Olles älg...

Här kommer som jag lovat ett kort på Olle och älgen som han sköt.




För övrigt så tror jag nog att ni höll några tummar för mig där ute i landet. För idag kom det efterlängtade samtalet. Tyvärr kan jag inte redigt avslöja än va det handlar om men jag lovar att skriva det så snart jag bara kan.


Ha det gott!


oj oj fy på mig

Oj då... har visst gått en hel helg utan att jag skrivit en rad. Inte bra. Fy på mig. Men jag jobbade ju hela lördagen och på söndagen åkte jag raka vägen hem för att åka iväg me husvagnen och köra hem fyllekajor från en som jag tolkade det en ganska hård kväll i vrigstad. Haha ja som det kan gå. På söndagen va det älgmöte i skeppestad också. Jag hade egentligen inte tänkt att gå med ens men sen hade jag inte mycket annat för mig så jag hängde på ändå. När jaktledaren sedan frågade mig vad jag ville sitta på för pass så sa jag : Nej mig behöver ni inte tänka på,jag ska inte jaga i veckan för jag jobbar.
Jag vet inte vem det va som började prata om detta men på något vis hade jag i slutet av mötet ett pass som jag skulle  sitta på vid kvart över 6!!!!! Jag tror att Olle började, sedan hängde bara Rosmarie på liksom. Jag började ju inte jobba förens 15,00 så det va inte det att jag inte hann liksom. Utan det dilemat att jag hatar mörker och kyla och dörför inte vill sitta på ett pass mitt ute i skogen helt helt ensam kl kvart över 6. Dessutom va det så dimmigt att man inte såg mer än en meter framför sig.  Det är inte det att jag bara är mörkrädd, för jag skulle vilja kalla det  mörkerpanik. Jag får alltså sådan hemsk panik av mörker att jag sitter och hyperventilerar och gråter. Det är sjukt jag vet för rent tekniskt sett så finns det inget som pekar på att det kan finnas något farligare än att jag skulle kunna försvara mig med min 30-06 (alltså min bössa). Men det spelar igen roll hur många gånger folk försöker övertyga mig om att det inte är farligt. För inerst inne vet jag väl att det inte är farligt. Men det bara är så att mörker och jag funkar inte ihop. Det behöver inte ens påverka mig så mycket för enligt mig så är det bara så enkelt att jag undviker mörker. Inte så svårt i vanliga fall. 
- Det är väl ingen som kan ha tvingat dig!?! säger ni säkert då. Och nej det gjorde dom kanske inte men jag påpekade också att om jag nu skulle sitta och frysa i ett torn mitt i natten så skulle det vara ett torn precis brevid vägen så att jag bara kunde krypa upp.  Nu fick jag visserligen et torn som låg hyffsat men i beckmörker och dimma såg jag fan inget TORN!!!! Paniken började infinna sig och det lät som om hela skogen va full med björnar och viltsvin. Det slutatde med att jag satt på en åket tills solen hade börjat gå upp vid runt 7 tiden. Opps! Men det va den ända lösningen . =/ Inser att jag är en fegis men det gör mig inget. Så det så!!!
Jag såg inte ens en gråsparv till råga på allt!! Gaaahh! Gå upp i ottan för att sitta och vara livrädd. ganska sjukt faktiskt. Men jag tänker erkänna att det troligen inte finns många saker som  är så vackert som när solen går upp över kullarna och dimman lättar. Och solens strålar gör så att hela skogen ser ut som en färgexplosion. Det är magiskt. Önskar så att jag hade haft med mig kameran igår. Men jag hade nog ändå inte lyckats få fram vad jag menar. Hur kan något så vackert i dagsljus vara så skrämande i mörker. Varje gång jag känner av min mörkerpanik brukar jag tänka på hur det ser ut i ljuset . Men det lyckas aldrig att lungna mig.
Olle, han tycker att jag borde gå hos en psykolog eller nått och ta itu med detta men men. Vi får väl se.
Vill ju inte vara mörkrädd ju. Pappa brukar alltid säga att ett spöke inte tar ett annat. =) 
Men jag får ju inte glömma!! Olle sköt sig en kviga och pappa sköt sig en pinnatjur igår. Grattis till dom! Bilder kommer inom kort.


Ha det gott!


BUUUUU!!!

Jobbar idag, Hörs i morgon. =)  PUSS

Det lilla gula huset...

Fredag, då anser väl dom flesta att veckan har gått eller?? Men JAG då!!!!??!!! Jag skulle ju få ett samtal i veckan o inget har hänt =( Har gått som på nålar hela veckan för att jag har hoppats på ett glatt samtal som skulle förändra mitt liv en aning. Nu sitter jag här då och klockan är 17,00 och fredag kväll har börjat. Och inget samtal har kommit. I alla fall inget som jag egentligen ville. Det är lite typiskt mig dock att gå och hoppas på något å himla mkt att jag sedan blir helt utmattad av alla förväntningar. Vet inte verför jag är sådan, jag vet ju om att det mkt sällan blir som man går ochhoppas ändå. Som den gången jag och Olle skulle åka till skåne för att tiita på en WW passat. Svart, skinklädsel och automat. Va så inställd på att jag skulle åka hem med den där bilen. Allt jag så länge velat ha i en bil, det hade ju den så varför skulle jag inte åka hem med den liksom. Men så slutade med att vi satt i gemensam bil även på vägen hem. Önskar verkligen att det fans något jag kunde göra för att inte vara sådan som människa men hur fasiken gör man det då? Jag va helt föstörd på vägen hem. Jag blev samtidigt sur på mig själv, hur lär man sig behaska sina känslor? Gaah. Ännu en brist.
Men ändå sitter jag här och hoppas så innerligt att det då ska komma ett samtal någon gång nästa vecka istället. Höll ni inte en tumme var åt mig eller?? Fy skäms på er!
Ikväll blir det i alla fall ett litet besök i vårat gamla hus i Boda. Det lilla gula huset. Ligger helt underbart brevid vattnet en liten bit ut på landet. Olles kusin har nu flyttat ut dit och ikväll blev vi bjudna på varmamackor och lite mys. Ska bli rätt skönt att bara ta det lungt ikväll, en annan ska ju upp o jobba ett dygn i morgonbitti. =( Alltid lika surt att jobba helg. Inte riktigt något jag tycker om direkt. Jag trivdes nog bättre med 7-4 måndag-fredag och sedan ha hela helgen ledig med vänner och familj. Kanske det blir så i frmtiden, vem vet.

Ha det gott vänner och glad helg på er!!!


Never say never......

Dansar loss till lite Justin Bieber!! Lite töntigt kanske men vad gör väl det. Never say never! 
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=channel


Skägg!

Kära nån då, så jobbigt det kan vara att röra på fläsket. Kan kanske vara så att det är så fruktansvärt jobbigt för att jag inte varit speciellt aktiv inom idrotten direkt. Faktum är att jag ibland kan tycka att jag har all rätt i världen att skylla lite på min mor och far. Nästan alla jag känner har hållt på med någon sorts idrott i sin ungdom, men inte jag inte! Kanske är det så enkelt att dom bara ville mitt bästa. För faktum är att om dom hade tvingat ut mig på en fotbollsplan för att springa efter en löjlig boll så skulle jag troligen vatt det mest retade barnet egenom alla tider. Eller så va det bara så att dom va för lata för att skjusa runt mig på träningar hit o dit. Om jag tänker efter lite så är det faktiskt så att jag bara hållt på med sådant som mamma och pappa själva har gjort. BUGG o SKYTTE!! Hahahaha, rätt konstigt att jag inte va utmobbad som liten. Men som ni ser så är det ju inte direkt något som jag byggde upp någon "grundkontition" på direkt. Buggen då??? tänker ni säkert då. Å ja visst nu förtiden blir jag helt svettig o go efter en sängom men på den tiden bärde jag väl inte på riktigt lika många kilon och så gick det nog inte riktigt i det tempot som det gör nuförtiden. Men nu jädrar ska det bli fart i benen min vänner!

Ett STORT GRATTIS till sysster Mia som idag blev godkänd på sit nagelprov. Hon va super duktig =) Glömde dock ta kort på henne i munskydd och glasögonen. Skit också det hade ju vatt klockrent ju hahaha.

Mina finfina naglar!


Nu sitter jag här i soffan lite halvmör eller näääää helmör menar jag. Tittar på robinson. Det är rätt intressant att se hur olika folk är varandra. Fick mig att tänka lite på vilken roll man själv har i vänskapskretsen. Typ "ledarrollen", "hämta vedrollen" eller "ligga o sola på stranden rollen". VIlken är du? Vilken tycker du att jag är? Det känns lite som att man kanske tar en roll i vissa gäng o en annan i ett annat gäng. Här hemma har jag tex ledarrollen ;) medans jag tar på min mammarollen om vänner kommer hem på besök. Eller är mammarollen o ledarrollen samma sak?? Hmmm ja vet vet, inte jag i allafall.
Imorgon har jag en ledig dag till sedan ska jag minsann fira helg genom att jobba. Buuuuu!  Men nästa helg ska jag visst iväg med flickorna till gislaved igen. Kungarna av tylösand kommer till gisleparken. SKÄGG! Då ska det svinas runt, eller jag menar det ska bli riktigt trevligt det. =) hihi.


Ha det gott, sov sött!!

 


Lite tid över..

Sitter nu på skönhetsbutiken i gislaved och har lite tid över kan man väl säga. Det va nämligen så att Malin och jag SLOGvad om vem som skulle få göra gelnaglar. Och ordet SLÅVAD har nu fått en helt nybetydelse för mig. För er som inte fattar så kan det göra fruktansvärt ont att stoppa sina fingrar i en liten ugn för att härda matrialet som ligger på naglarna. Så vi kom överens om att den som är svagast får straffet att lida sig egenom gelnaglarna. Det va bara det att Malin drämmer till mig utan förvarning och resultatet av det va ju att jag skriker till AJ!!! Hahaha säger Malin då. Det blir du som får göra straffet för du är en klenis =) haha ja så jobbar vi. Helt normalt eller?? Kanske inte men men nu är det så och Malin va också den som fick börja sitta "modell". Gaaaah vad ska jag göra i 2 och enhalvt timme?? Jag är ju i ochförsig ganska van vid att sitta av tid. Så det ska nog gå bra. Kanske vågar mig ut och ta ett kort på dom sen med så jag visa hur det hela går till. Mia ser för övrigt jätte rolig ut i sina "skydsglasögon" och minskydd. Det bara måste jag ha ett kort på och visa er så ni får något att garva åt så här på tordagen.
Hade nästan glömt men jag har ju lovat att följa med Malin ut och springa idag. Puh! Hur ska detta gå då? Har ju ine sprungit på jätte länge. Jag tror inte min kropp är gjord för att springa för övrigt. Är man klumpig i vanliga fall så kan ni ju själva lista ut hur det går när en sådan som jag ger mig ut för att springa. Förenat med livsfara ju!!Men har man lovat så har man.

Ha det gott så hörs vi senare...


Vilken vecka!!

Ja jisses vilken vecka. Så många premiärer denna vecka så man blir allderles glad i hela kroppen. Säga vad man vill om hösten men bra tv kommer liksom helt automatiskt med mörkret och kylan. Inte mig imot direkt. =)
Idag har fina Lina varit och hälsat på i holkaryd med lilla Liam. ÅÅÅÅÅ han är så söt. Just idag fyllde han också 1 månad. Hipp Hipp Hurra för Liam på din enmånadsdag...hihi. Han kan nog vara den snällaste bebben jag någonsin träffat. Å dom kinderna är ju att dööööö för. Ja harre gud alltså jag tror jag gått och blivit lite kär.



Visst är han bara för söt!!!!

Imorgonåker Majsan o jag till Gislaved för att vara provdockor åt syssterysster. Hon utbildar sig till nagelteknolog och har sitt sissta prov i morgon. Hoppas det går bra för henne. Behöver du göra dina naglar festfina någon gång så vet ni vem ni ska ringa. Hon är super duktig!
Ha det gott vänner så hörs vi i morgon igen.


Jakt o svamp

Hej å hå!!!
Gick upp vid 6 tiden för att äntligen komma ut i skogen en sväng med pappa. Helt unerbart! Det va helt perfekt väder för att gå och jaga. Eller ja det va det kanske inte om man ska prata rent jaktmässigt men för en sådan som mig va det precis som det skulle. Jag hatar nämligen att frysa. Just därför bryr jag mig inte ett skit om älgjakten. Det är inget för mig det. Sitta på ett pass och frysa i flera timmar för att kanske kanske få om möjligt se en stackars älg springa förbi i ill fart. Nä du det är inget för mig. Annat är det att gå med hunden och njuta av naturen. Det är det enda rätta. Man slipper frysa och späningen att vänta på att Bruno ska "ta upp" är underbar. Jobbigt bara att jag har en förmåga att gå vilse lite =/ tur att det är pejl på hunden så att man lätt kan hitta mig också. Hihi.
Jag gick o gick ochbruno sprand o sprang men till sisst hittade han ett rådjur att springa efter. Första skallet kom just i den stund som jag lägger en bäll när jag skulle ta mig över ett dike. Lyckades vrida till höfften på nått vis. Nu värker det som bara denn när jag ska lyfta benet. =( Så kan det gå. Men det blev inget skjutit. Men oj oj va svamp pappa och jag hittade. En hel ICA kasse kantareller. Men det ska jag ju aldrig mer göra om! Om ni någonsin har plockat så mkt svamp så vet ni nog vad jag menar. Det tog ju timmar att rennsa all denna svamp. Puh!




Pappa och Bruno tar en välbehövlig paus. Visst är dom fina.
Hmmm undra vad morgondagen har att erbjuda. Jag hoppas på bebis mys, ett roligt samtal och sen kanske jag ska göra lite nytta med =)


Ha det gott!!!


Hur tänkte dom här???!!??

Alltså nu är jag förbannad!!! Hur fasiken tänkte djuraktivisterna när dom släppte ut 17 000 minkar från en minkfarm inatt? Det säga att det är rena rama blodbadet nere på vägen mellen Åker och Skillingaryd. Jag fattar inte? Det måste ju finnas något bättre sätt för dom att påpeka sin ståndpunkt i det hela. Jag menar nu är dom ju döda lik förbaskat. Och dom som inte blir påkörda och mosade på vägen kommer dö en plågsam och riktig hemsk död då de svälter ihjäl ute i det vilda. Fattar dom inte att minkar i bur inte klarar av livet i det vilda? Nu är det ju inte så att jag är någon förespråkare för pälsindustrin men dom som nu viger sitt liv åt att motvärka just pälsindustrin får nog allt komma på något bättre sätt at få sin röst hörd. För detta gör min riktigt arg! Jag har själv kört på minkar som blivit utsläppta en gång en tidig morgon. Jag bodde ubder en tid nere i Vaggeryd och jobbade hos min far hemma på familjegården. Lite halvft dimmig i ögonen kommer jag och kör där vid Bäck. Det är bara det att påhela vägbanan springer det minkar som vilsna höns. Usch det va jätte ´hemskt och då tror jag det inte va speciellt många som hade blivit utsläppta äns. Så jag kan ju bara tänka mig hur det ser ut nere i skillingaryd. Hoppas det kommer ut bilder på tv, nätet och tidningar så dom får se hur illa det går när dom gör som dom har gjort. ÅÅÅÅ okej nu har jag avreagerat mig lite.




Megasuperdunderhelg! Kärlek i överflöd.

Söndag middag och hjärtat är tankat med kärlek. En hel helg helt ledig, lovely! Det är så här jag vill ha det. För alltid i evighet. Tänk om man kan få känna sig så här lycklig hela livet ut. Visst vore det väl underbat.
Min helg började i fredagsmed att alla mina sötingar kom hem till holkaryd. Lassa,Vickan,Mia,Oskar och Malin. Så galet kul. Det blev mat några öl, härliga skratt, mys i soffan och bara en helt fantastisk fredag helt enkelt. Vaknade på lördag morgon av att Pierre stog och tutade utanför huset kl 07.30. Han skulle komma och hämta Bruno för att ta med honom och jaga lite på gärahov. Hade visst inte gott så bra men men han fick juspringa av sig i alla fall. Se bärde det av till förlovning/25års/21års/inflyttningskalas hos Jennifer och Samuel. Det va fullt hus kan man väl säga. Det bjöds på SMÖRGÅRDSTÅRTA!!! Mums så gott. Vi åt tills vi höll på och spricka men ändå blev det tårta över. Konstigt. Lite kaffe och kaka efter det satt som ett smäck =) Tack för det!
På kvälenåkta vi till Anna och Robban och käkade as god VV mat! Robban är minsan en superkock. Jag lyckades få i mig en flaska vitt vin till maten. Hihi det va minst lika gott goda vänner. Skulle bara vatt där en liten stund men det börjades prata bröllop o rätt va det va så hade det gått flera timmar. Oj oj visom skulle dricka några öl med Lasse på kvällen. Men vi åkte till Lassemanen en sväng efter det. Han är en fin kille han. Alltid lika kul att snacka strunt med den pöjken. Skägg! Slutade med att olle fick agera fylle chaffis åt en supput som ville komma hem från stan. Trött men lycklig kom vi sedan hem vid 2 tiden kanske.
Men söndagar är ändå det jag gillar alldra mest, gillar gillar gillar alldra bäst! Vaknade ganska tidigt men låg kvar i sängen till framåt 10 tiden. Inte ens lönt att äta någon frukost då ju. Så det fick bli 11 kaffe hos våra underbara grannar. Alf ocg Ragnhild. Dess söta små pensionärer är nog bland det bästa med att bo i holkaryd. Dom blir alltid lika glada när vi kommer in och pratar lite med dom om vad som händer i våra liv och kollar hur dom mår. Lilla bruno stack ut på en runda i skogen också.....opps. =)
Men nu är det söndag middag och vi ska snart åka ut till Nässja och Olles farfar för änu mera fika och hämta lite pellets. Men pelletsen är bara en tråkig bisyssla som man måste gör men fika men Knut det är super trevligt. Sen blir det nog söndagsmys i soffan Med min blivande man. =) Hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag. Nästa helg blir det jobb igen så nu får jag nog sluta skriva och njuta av dom sissta helgtimmarna. Myspys.


Ha det gott och håll en tumme eller två åt mig i veckan vänner så kanske det händer roliga grejor i mitt liv inom en snar framtid =)

Pang pang!!

Jippi äntligen är det 1 oktober! Första dagen vi får släppa våran jakthund. Men tyvärr jobbar jag så han får nog vänta. Kanske jag hinner släppa honom i morgon innan vi ska iväg på kalas. Det är så roligt att vi äntligen får släppa honom. Det är verkligen en speciell känsla när man tar på sig jaktkläderna,fyller påtermosen med önskat innehåll, kollar batterierna i pejlen o radion, bré sina mackor eller tar upp sin korv ur frysen. Hela tiden förljer Bruno en som om man skulle ha lekt följa john. Lämnar man huset utan att han får hänga med när man väl har fått på sig jaktkläderna, ja då blir han helt galen!!! Å jisses vad jag längtar. Snart snart.

I övrigt är det ju fredag idag... gud så gott! För denna helgen är jag ledig! jag ska njuta som bara den. Det ska verkligen bli skönt att få mysa hela helgen lång. Även om jag är lediig mitt i veckan ibland så blir det liksom inte samma sak för olle är ju inte hemma då. Så nu ska det bli riktigt skönt att få en hel hel helg helt helt ledig!!!
Det blir kalas för olles kusin och fredagsmys med mina underbara. Sen har jag iget mer planerat =)
Satt och tittade på massa bilder på min mobil igår, blev helt varm i hela kroppen. Min ena syster har numera två barn. Noel och Norton. Det händer att jag hämtar dom på dagis iblandnär Anna eller Robban ska komma hem sent och jag ändå är ledig. Nu va det ett bra tag sedan jag gjorde det så nu saknar jag det insåg jag när jag tittade på korten igår. Det finns nämligen inte mkt som värmer som när man kommer in genom dörrarna på dagis och Norton kommer skrikande BOBBO!!!!!!!! Noel han skriker inte ut mitt namn direkt men han ler och kommer och kramas. Jag älskar mina syskonbarn så himla mkt!! Men nu åker dom till spanien men deras mamma o pappa och min mamma så då kommer det dröja innan jag ser dom igen. Kanske måste åka och pussa på dom lite i helgen så att mitt behov dempas en aning.






Opps det va en riktigt dålig bild det där, men det är i alla fall mitt 2:a rådjur någonsin. För bruno såklart! Hoppas på många fler detta året.


Ha en underbar helg kära vänner så hörs vi snart =)


RSS 2.0