=( Lite lätt besviken...

Buuuu!!! Sitter här o väntar på att åka till jobbet för ett dygns jobbande och sedan ha min första hel lediga helg på evigheter!!! Men det är inte det som är buuuu. Utan att jag äntligen tagit tag i att boka den däringa kyrkan. Dilen va nämligen så att Olle skulle välja kyrka och jag präst. Ville så gärna ha en tjej som Heter Jenny Vided men det gick inte. Buuu för det. Men men det fins säker någon annan tjeck som är villig att viga ett vimsigt par som oss. Kanske. Hon hade jätte gärna gjort det sa hon men hon hade inte möjlighet att åka iväg så långt bort och viga andra. Så synd. Men nu är i alla fall kyrkan bokan. Jippi! Pirrar till  i maggen lite måste jag säga. =)
To be continued.......

En helt vanlig onsdag....

Börjar med att skriva Fy fasiken va bra Jay  i Idol är!!!! Han sjunger ju som en gud! Hoppas att han vinner hela skiten och att han blir as stor.
Så till hur min dag varit då. Vaknade med någon sorts nackspärr. Kunde inte titta vänster på hela förmiddagen. Det mjuknade till sig framåt dagen men gör fortf svinigt ont och har gått ner till ryggslutet.
Dagen har i stort gått ut på att få lite ordning på torpet. Men det blev väl kanske inte jätte mkt finare än innan förutom att jag damsugade av huset lite. Jisses vad jag vill ha hundgård att ha Bruno i under dagarna. Det blir ju hårigt och äkligt på bara någon dag. O vem vill gå runtmed den där snabeldraken hela dagarna. Nä fy så tråkigt det är. Damsugade även ur sängen som Olle så gärna vill ha Bruno i. Det va välbehövligt kan man väl säga. Känns ju ganska bra nu så här efteråt ändå =)
Nu till en liten hemlis.....Till sommaren ska det bli Fru Bodil av mig =) Jepp det är sant, jag ska gå o gifta mig. Giftemål har väl aldrig varit något jag direkt har tänkt på men nu känns det helt rätt. Men det är ju inte bara så lätt att bara gå o gifta sig tyvärr. Det ska ju beställas kyrka o grejas innan. Vi har i alla fall bestämt oss för Vilken kyrka det ska bli och vilket datum det ska vara men  då kom vi ju fram till det här med att boka en däringa kyrkan då. Betydligt svårare än jag hade tänkt mig. Så det blev ingen bokning idag heller. Men i morgon då ska det minsann bli av. Det måste de nog för enligt alla jag pratat med så ska det bokas ett år i förväg. OPPS! Ligger lite efter kan man väl säga.
Sen bärde de av till Jönköping för att mingla på holmgrens tjejkväll. Det va faktiskt inte så mkt att ha men trevligt att träffa systrarna och lite kompisar. O mammsen o gittan såklart =)
När jag kom hem sprang jag in på toan och hämtade min "ont i ryggen smörja". Lucktar jenka och hettar som bara den när man smörjt in den. Kastade den på Olle som i sin tur fick agera massör. Så gött!!! Olle kliade sig på pungen utan att han hade vättat händerna. Mohahahah! Sved nog gott =P hihi skade glädje är äkta glädje.

Hoppas ni alla sitter bänkade framför Greys nu vid 21.00. Som jag har längtat.


Ha det gott vänner.....

Fina Lina =¤

Ååå min dag har inte varit dum den. Åkte till Lina vid 11 för att titta på lilla Liam. Han va HELT underbar!! Syntes att det va min Lina som va mamma till honom. Vacker, go o glad och rapade lite ofärskämt ibland. ;) Nu luktar jag bäbis i armvecket och hela jag är helt varm av kärlek. Inte bara det att jag fick pussa på lilla liam utan också prata lite men min fina lina. Lina är en person jag lärde känna för ca 5 år sedan. Vi har haft såkul i hopp genom åren på våra små resor. För att nämna några äventyr. hultsfred och sälen. Alltid massa skratt. Visst blir det lite mer prat om bebar nuförtiden men annars är allt som vanligt. Kan gå många månader i mellan att jag träffar henne ibland men det känns alltid lika roligt att träffas o prata lite skit. Nu kommer det aldrig gå månader imellan. Då kommer ju lilla Liam hinna glöma mig =) Plus att jag aldrig vill tappa kontakten med henne, har man hittat något så fint så får man basske mig hålla hårt i det. Ses snart igen gumman, det kan jag lova. Kanske redan nästa vecka. Jobbar inte alls mkt då, å jisses vad jag längtar till nästa gång.
Ikväll hoppas jag på att få pussa sönder en liten bäbis tjej. Får se hur det blir.
Efter timmar av tjöt o kaffe så drog jag mig vidare till Pappa för att käka middag. Mums så gott. Vilken glidar dag. Men nu kom jag hem och tänkte jag skulle tända i öppnaspisen...och hur tror ni det gick då??? lika dåligt som vanligt. Det ser ju så enkelt ut när olle gör det. Ja ja. Nu sitter jag här o fryser o väntar på att olle ska komma hem o sätta i sta´ pannan igen så jag slipper frysa häcken av mig.

Han är min, bara min!!!!

Ibland kan jag sitta och titta på honom, och jag kan liksom inte fatta att jag haft sådan tur. För han är min, bara min.




Olle och hans porriga frisör =)






Ha det gott!


Vad väljer du ...

Vissa dagar tänker jag på så mkt olika grejor att jag inte vet riktigt hur jag ska sortera ut allt och få ner det här. Vill ju att det ska vara någorlunda välformulerat. Men jag ska göra ett försök att reda ut mina tankar.

I lördags va vi ju som bekant och festande lite lätt med några tjejer ur mitt gamla tjejgäng. Det va as kul att festa med er flickor. Hoppas vi kan träffas snart igen. Jag blir så glad av underbara människor. Även om kvällen inte slutade som den började, alltså på topp så vill jag ändå tacka för att ni är så fina. Jag drog ju med mig Olle till förfesten också. Tänkte inte riktigt på att det bara skulle vara tjejer på förfesten. Men vilken tur att jag tog med mig honom. Det började med att olle sa att han ville klippa sig när vi va innne i stan på dagen. Det slutade med att Malin tog en klippaparet och började snagga sidorna. Vilken tur dock att Stina har utbildat sig till frisör för det blev väl kanske inte riktit som Olle hade tänkt sig. =/ Bra försök dock Majsan. Stinade snyggade i alla fall till frissan på honom och jag har bara en sak att säga WOW!!!!!! Fy fasiken va snyggt det blev. Blev lite galen i honom igen =) Grrrrr så snygg han va med ny frilla och ny skjorta. Lovar att lägga ut en bild på honom sen. Ni kommer drägla som bara den hahah.
Det stora bekymmret denna kvällen va hur vi skulle komma hem. Jag gjorde en sak jag aldrig ska göra om. Jag ringde min storasyster Mia. Utnyttjade min lillasysterröst och frågade bedjande. Skulle du kunna hämta oss och köra hem oss från stan? Nu är ju grejen den att Mia bor ju i stan så det blev ju rikigt långt för henne att åka. Men hon är så snäll så hon bli dum hon. Hon sa ja visst kan jag det. =) ´Jag visste ju redan att hon va lite utöver det vanliga i snällhet men detta slog nog allt. Jag började tänka; skulle jag gjort detta för henne?? Svaret: Jag vet faktiskt inte. Men nu skulle aldrig tveka! Tack underbara Mia för att du hämtade oss och körde hem oss till holkaryd. Det va guld värt. Kanske dessutom ska be om förlåtelse för allt tjötande på vägen hem. Jisses får du inte skav i öronen efter det så får du det nog aldrig. Men tack ännu en gång för att du alltid ställer upp. Jag önskar jag vore mer som dig. Och det ska jag bli.
Dagen efter vaknade Olle o jag med en välförtjänt huvudvärk. Blev kanske lite mer än 5 öl om jag ska vara helt ärlig. Ringde runt för att uppdatera mig på vad som hände för dom andra som stanade kvar. För vissa hade kvällen slutat kanske lite bättre än den började men för andra hade det åt skogen så att säga.
Jag har tänkt mkt på hur folk är mot folk. Varför folk gör på ett visst sätt och hur dom hantera en viss situation. Den stora frågan jag inte kan komma på något svar på är: Varför väljer folk att vara elaka??? Snälla svara mig på denna fråga. Jag tror att alla kan välja att agera på ett eller annat sätt. Så varför då välja den bittra vägen? Varför välja hämd och elakheter.Jag önskar att alla bara kunde ta mer ansvar för sina handlingar. Väljer du att snacka skit eller slåss? eller väljer du ärlighet och vänlighet. Jag vill tro att alla vill välja vänlighet men att det strular till sig någonstans på vägen. Men var?
Mitt mål i livet kommer alltid även om det kan vara sååååååå svårt. Så kommer jag försöka med all kraft jag har att välja "godhet". Gör du det med så blir ju allt så mkt bättre här i världen.


Ha det gott vänner!

Några tusenlappar fattigare....

Inte nog med att bilen kostade litegran, dagen har spenderats med Malin innei stan. Oj oj säger jag bara. Både Olle och jag hittade riktigt bra saker. Och självklar majsan med. Det som va lite komiskt va väl att olle o jag spenderade lika mkt som Majsan gjorde själv. Haha men det är lungt gumman. Du "behöve" ju en ny vinter jacka =)
Ikväll ska vi ut i stan en säng som det värkar. Ska bli kul. Men jag jobbar ju imorgon så det blir nog ganska lungt tror jag allt. Hoppas på att hitta skjus hem tidigt vid typ 12 tidem så man inte är helt död i morgon. Men börjar ju inte fören 3 så jag hinner nog vila upp mig. 5 öl MAX BODIL!!!! HAhahahahahahahha! Ine troligt men men. Började göra mig redo för en stund sedan men gav upp efter att jag lyckats bränna mig som fan på armen av plattongen. Å gud va jag är klantig. Vad kan de vara för fel på mig egentligen? Omdet förestenär nog som har vägarna förbi jkpg vid 24.00 tiden får ni gärna slå en pling =) Å även om ni inte kan hämta och köra mig o olle hem så kan ni ju komma förbi dansgolvet och svänga era lörviga.

Röj loss mina vänner så hörs vi i morgon. Kanska kan man ha lite skvaller att komma med ;)


HA det!!

Idag händer det grejor!!!!

Fradag! Inget direkt att fira för min del i ochmed att jag jobbar som jag gör. Men därimot så tänker jag fira att vi ska hämta bil till olle idag. Det blev en opel combo 06a. Hade bara gått 5000 mil. Känner mig glad över att vi äntligen hittade något som båda tyckte om. Plus att det va toppen roliga personer som vi ska köpa den av.
Olle hämtar mig efter jobbet idag o sedan drar vi kanske upp till a6 för att käka lite soya express och kolla upp om vi kan ha telias bredband, mobil och hemtelefoni.
Ber om förlåtelse att jag inte uppdaterade bloggen igår. Men vissa dagar blir inte riktigt som man tänkt sig. Va ute i trädgården och klippte förhoppningsvis gräset för sissta gången. Men det är väl inte troligt. Det växer ju som OGRÄS!!! HAhaha kan man säga så om gräsmattan? jaja.

Tror och hoppas på att kunna hinna hem och ta det lungt och mysa men Malin oc Mia. Hoppas dom fortf vill mysa med mig bara. Det är ju inte helt säkert. =/




Hoppas vi ses ikväll!!! =)


Last song...

Det är ju tur att ingen ser mig. Hyrde en film igår, Last song. Visste väl att den skulle vara fin men jisses vad jag grät. Det är nog bara två andra filmer som har fått mig att gråta utan kontroll. Dagboken och back to cold mountain. Ja jag erkänner, det rinner verkligen ner. Kan inte få det all sluta.
Kollade på dagboken med mamma en gång. Kunde inte sluta gråta på vilket mamma frågar
 - Varför tittar du på denna filmen om den gör dig så ledsen?
-Jag vet inte!!!*snyft*
Men om sanningen ska fram så kan jag tycka det är ganska skönt att sitta och ill lipa framför en film. Man behöver inte förklar för någon varför tårarna faller. Det är ändå ganska tillåtet att låta dom rinna till en riktigt bra film. Så tre fina filmer från mig ill dig...Last song, Dagboken. Back to cold mountain. Låt tårarna komma!
Alla filmer handar om gränslös kärlek. Något jag så gärna vill att ska få uppleva. Hoppas att just du får känna dig underbar och vacker i någons armar. För det är fantastiskt.

På tal om något helt annat så hade jag min far här på besök vid 10 tiden. Eller ja det va ju inte helt på tal om något helt annat. För gränslös kärlek är ju det jag har för min pappa. Han är lite speciell men specillt underbar. Jag jobbade i många år för min pappa på hans företag. Lärde mig allt om hans dåliga sidor. Lärde mig alldrig att se hans fina sidor. Jobbade alldeles för nära honom för att kunna se, se vad som fanns där inne. Men inget av detta spelar längre någon roll för alla som kände min far för två år sedan skulle nog inte känna igen honom nu. I mina ögon är han starkare, gladare,roligare,mjukare och pappigare än han någonsin varit. Tack pappa för att du är just det. DU!!
Det jag egentligen skulle berätta för er va att det hade varit riktigt pådrag i byn igår. Hade visst varit några som ´stulitt saker och bensin på statoil som jag fattade det och sedan hade polisen och pappa fyrlund jagat dom till hubbestad och ner till värnamo. Där hade dom fått stopp på dom. Vet dock inte riktigt hur resultatet blev. Om det blev någon som åkte dit för något menar jag. Men det hade visst synts i hubbestad i "trianglen" hur någon hade genat över en trädgård och lite. Hoppas dom sitter inne nu!!

I övrigt så blev hårfärgnngen bra igår =) Och här kommer ett litet kort med för att göra bloggen lite skoj att titta på. Ett kort sedan jag och mina två systrar va i ullared. Mamma va också med. Galet kul!!





Ha det gott!!!!


Om jag va lika rik som dig så sklle jag unna mig lite hyffs!!!!

Det är rätt långtråkigt att vara hemma och vara sjuk. Plus att jag inte har bil så jag kan inte ta mig till "stan" för att inhandla mat. Så vad gör då Bodil när hon har långtråkigt..jo hon sätter på Aladdin på VHS och färgar håret på sig själv. Detta kan sluta i panik men vågar man inget så har man inget vunnit.
En härlig replik från aladdin själv är just den jag har som rubrik- Om jag va lika rik som dig så skulle jag unna mig lite hyffs! Härlig och katig. You go boy!!! Det är evigheters evigheter sedan jag såg denna film. Lite extra kult att se den på VHS också. 
Men imorgon blir det nog jobb som det ser ut just nu. Febern verkar gått ner men fortf lika förkyld. 
Ikväll ska nog jag och Olle  åka och titta på en bil. Hoppas hoppas!  


Igår fick jag och många andra ett roligt brev på posten. Klassfets!! Och för vilka? Jo klass 6D i hok. Det är nu tio år sedan vi splittrades och fick börja i den stora staden Vaggeryd bland dom något tuffare. Så kul att det va på en helg som jag dessutom är ledig på. Jippi! Hoppas att alla tar sig hem igen till dom smålandska skogarna och att vi ses snart kära klasskamrater.
Stort tack till Björn och Joel som tar tag i detta specktakel.


Ha det gott....


God bless the broken road....

Såg på ett avsnitt av idol någon gång förra veckan kanske... en söt liten pojke kommer in och sjungen just denna låt. Blev kär, kanske inte just i pojken (fast att han va en redig sötis) utan låten som va fruktansvärt fin. Har sedan jag hörde den första gången lyssnat på den varje dag. Sitter faktiskt just i detta nu och lyssnar på den. Kortfattat så handlar den i alla fall om att livet inte är helt enkelt och att man ofta går vilse. Men att allt har en mening för genom misstag och nederlag kommer vi fram till vårat slutmål. Kanske är det då fel att kalla det misstag och nederlag, kanske ska man tacka folk som kommit in i livit och försvunnit för att ge plats åt någon underbar och fin. Ja det är så jag väljer att se på det..... Tack ni som varit i mitt liv, som slagit mig gul och blå, som förgyllt min vardag och sedan försvunnit lika fort som den flycktiga sommaren. Tack för att ni gjort mig starkare och vackrare. Tack för att ni på något konstigt sätt visat mig vägen till Olle. Som dom sjunger i låten. Ni va som polsjtärnan och visade vägen hem. Hem till det enda rätta.

http://www.youtube.com/watch?v=lZp6pmgbZyU




Ipren, hounungste och valvaka....

Trode verkligen inte det skulle bli värre...men allt eftersom tiden har gått så har förkylningen tagit över min kropp. Den va lurig denna gången. Kröp sig på längs halsen och upp i näsan och sedan vidare till de organ som har med feber att göra (någon som vet vilket organ det är?) .  Efter att vi tagit på finkläderna och gått och röstat så va det som om kroppen faktiskt sa ifrån.
STOPP BODIL!!! Nu har du allt gjort det som va alldeles nödvändigt så nu tar jag över din kropp och gör den till min Mohahahah.
Ja det va nog exakt så kroppen tänkte.
Så nu sitter jag här med min kopp med hounungste, kartan med ipren och tittar på valvaken som just börjat. Fick ringa och sjukanmäla mig nu, känns väl sådär när jag vet att vi inte är personal så det räcker. Men men inte mkt att göra något åt tyvärr.






  I norrland har dom renar, i holkaryd har vi våra kossor. Kör försiktigt om ni har vägarna förbi....alltid någon ko som kommit ut i det fria.




Dax att kurrera sig själv och tycka lite synd om sig själv. Ha de gott!


Mest synd om mig i hela världen!!!!

Å jag håller på att bli sjuk. Lock för öronen, ont i halsen och näsan bara rinner. Det är mest synd om mig i hela världen. Det blir bara värre och värre så i morgon ligger jag väl helt utslagen. Ja ja det som ine dödar det härdar som man säger.Men jag är inte så duktig på att hålla humöret uppe när kroppen vill ligga och kurera sig.
I går kväll va vi ju som ni redan vet hos ett par bekanta och käkade lite gott. Eller inte så lite gott!!! Tre rätters och så gott! Mums det va länge sedan jag åt så gott. Men mina points dom är nog för evigt slut =/ det va gräddig soppa och gräddig potatisgratäng och saftig äppelpaj. Mums så smarrigt.
Efter maten skulle det spelas spel. Tror det hette lika par leka bäst. Det gick i allafall ut på att svara likadant som sin partner. Slutsatts, olle och jag förlorade. Upps. Inte så oväntat faktiskt. Och det beror inte på att vi inte känner varandra men Olle fattade liksom aldrig vad det gick ut på riktigt. Så jag ärligt säga att det faktiskt va Olle som va den som inte hade turen med sig. Och i och med att jag va i samma lag som honom förlorade ju jag med. Men jag är inte bitter =P  I övrigt en toppen kväll med massa skratt och roliga samtal.

Idag är det röstning gott folk!!!! Jag vet inte varför men det pirrar i hela kroppen. Ska bli så roligt att gå ocg lägga sin röst och veta att man gjort vad man kunnat för att hålla sverige på rätt spår. Olle ska minsann ha kostymen på sig och jag hade också tänkt klä upp mig lite extra. Kanske kan lägga ut en bild senare idag på hur  stiliga vi blev. Hoppas nu alla gör sin plikt och går och röstar. Och känns det som att ni mkt helldre skulle gör något annat så gör det till en lite rolig grej. För man får det inte roligare än vad man gör det vett ni!!!!



Ha det gott!!!


Borde inte sitta vid datorn....

Kanske är det så att det är som alldra roligast att sitta vid datorn när man inte borde. =/ Men först kanske man ska tacka sin syster Anna för den fina headern( stavas det så?). Rätt fin..kan inte bli annat när Jag och Olle är på samma kort. Hihi.
Kom hem från jobbet vid 4 tiden och då hade Olla tappat upp ett varmt bad. Ganska välbehövligt kan jag väl säga efter ett hårt dygn. Härligt att bli lite bortskämd.
Snart kommer Oskar o Charlotte och hämtar mig o Olle. Vi ska nämligen och käka hos ett par söta kompisar. Brukar sluta med att vi spelar poker och att jag förlorar. Kanske har min tur vänt så att jag är den som kommer hem med storkovan. Eller så kanske det är så att jag har hittat det jag faktiskt suger på. Glömer alltid reglerna och får alltid fråga mig fram. Vilket resulterar i att alla fattar vad jag har för kort =P det är nog inte det man kallar pokerface. Eller?
Tror att Oskar skulle ta med ett par paver vin...mums!



Tack på förhand Annelie och Frans!! Fint kort jag lyckades hitta på er me =) Totall lycka!


Ha det gött och njut av helgen kära vänner så hörs vi i morgon. Då ska Olle och jag klä upp oss och gå och rösta.
Puss o slem... 


Min syster har hackat sig in..

hahahhahaa....

ja nu är jag här....

Har gjort en ny header till dig.... duger den?

PUSS lillasyster!

I LOVE YOU!!!!

// Anna


Toy story 3D...med Ebbis.




För några veckor sedan va vi på bio med Ebbis! Visst är vi snygga. =)
3D är riktigt riktigt coolt. Första gången något kom flygande mot mig skrek jag och hukade mig ner *pinsamt*
Olle satt och kastade popcorn på mig och Ebbis hela bion, och det som inte hamnade på oss hamnade i Olles mage. Någon gång ska jag ta ett kort på när Olle slänger i sig popcorn. Helt sjukt. En stor popcorn brukar vara slut innan reklamen är slut. Tack underbara söta Ebbis för en sket rolig kväll...



Dagen i korthet

Vakande o ville inget annat än att somna om. Men det ville inte lilla Olle. Det va puss o gull tills jag va helt klarvaken. Mysigt. Men när lugnet hade lagt sig över holkaryd igen somnade jag igen för att åter bli väckt av min underbara far. Då fans det inget annat att göra än att ta tag i sig själv och gå upp.
På med mjukisbyxor för att städa rent i svinstian. I vilket hörne skulle man börja....
Mitt i allt ringde systeryster och ville komma med mat. Nä det vill jag absolut inte ha sa jag. Hahahah!! Klart man inte tackar nej till lite mat ju =) Tack för det Anna. Slemigt men mättande. Hihi.
Städade färdigt o sen kom Majsan =) Blir alltid lycklig av att ha henne i huset. Sen är hon ju så jädra snygg me. En liten stund efter et så kom älsklingen hem o då bärde det av på en road trip. Varför och var det får ni veta senare i livet. Men det togs viktiga beslut som verkligen va på tiden. Spänande.
Idol och sallad från pizzerian...
det va min dag det, en skön o mysig dag i holkaryd.

Bara ett litet tips så här på torsdagskvällen är att gå ut och titta på karlssons bilder sen helgen som va. Två av mina söta kompisar hamnade visst på bild =) Majsan o Lasseman. Kanske lite dimmiga i ögonen men gud så sött. Dont hate me! hihi


Tack o lov för kompisar...




Idag är det onsdag, tre dagar har gått sedan vi sålde våran Santa fe och jag kan fortf inte riktigt fatta det. Den va ju så OSS!!!! Ja ja jisses så mycket pengar vi kommer spara genom att vi inte har kvar den. Nu blir det till att åka runt i Olles gamla skoda och farfars saab (som förövrigt är handikapsanpassad). Saaben  är faktiskt riktigt go att köra och sen är den ju atomat också. Tror ärligt talat inte jag skulle kunna ha en bil utan atutomat längre. Fasiken jag hittar ju inte det där förbaskade dragläget längre. Varför i hela friden görs det ens morderna bilar 2010 utam automatlåda!!!!???!!!
Men det är inte förens man är utan bilen man inser hur mkt man är beroende av den. TACK O LOV FÖR KOMPISAR som alltid ställer upp! Just nu glider jag runt i Majsans Volvo. Om den bara hade haft automat så skulle jag lätt kunna ha en sådan bil. Tack underbaraste lilla du för att du är så himla snäll och alltid hjälper mig och Olle. Tror dock du kommer vara måttligt road när jag kommer tillbaka med den till dig.Kommer inte hinna tvätta av den åt dig =( Jag kompenserar upp med att tanka fulltank innan jag lämnar tillbaka den, jag lovar =) 

I övrigt kan jag väl bara säga att jag brände mig på hett te vatten i går. Aj aj!! Men det verkar som om de röda och öma är helt borta nu =) Jag är så klantig alltså! I vintras brände jag mig ju i pannrumet. De va lite värre kan man nog säga. Brände bort hår och gick runt som en grillad tomat i ansiktet. Men hade helt klart kunnat sluta mkt sämre. Håret har växt ut, lite i alla fall. Och jag känner inte av de alls i ansiktet längre,skönt. Men som den ständiga optimism man är så händer det ju aldrig något hemskt som inte för något gott med sig. Jag slipper nu mera vara i pannrumet =) vilket jag ser som en fördel. Tack Ollebolle för att du håller mig varm....


Hörs väl snart igen kanske....

Hmmm bloggar jag nu?

Ja jo det är sant,jag har skaffat blogg. =) tänkte att det kunde vara kul att skriva av sig lite någon gång ibland. Får väl se vad det blir av detta. Ni som mot förmodan skulle sätta er ner och läsa detta bör kanske veta att jag inte kommer bry mig om felstavningar och grammatik.

ha de!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0