Malin nu kommer vi snart....

Sitter i bilen på väg till Stockholmo!! Ska bli riktigt mysigt med en liten mini semester. Men vad ska man hitta på i den stora staden? Någon som har ett tips?
Funderar väl på någon julmarknad kanske. Och en massa god mat. I morgon blir det nog en fika med en barndomskompis från nässjö. Hon jobbar just nu i Stockholm på ett hotell. Ska bli kul att träffas och snacka lite skit. Men sen ska vi ju självklart mysa men Malin, Olles syster. Hon har fått jobb på en förskola är uppe och bor nu med sin söta pojke Johan. Ett så vackert par =) Johan skulle väl dock till Kalmar en sväng. Vet dock inte hur han hade tänkt att komma dit? Det är väl världens översvämmning där nere eller? Är inte jätte påläst men det verkar ju som dom hr en aningen för mkt vatten där nere. Konstigt hur det kan va så dåligt fördelat. Kalmar har för mkt och afrika har för lite. Ja inte kan det väl finnas någon högre makt när han inte äns kan hålla koll på vattenflödet ;)




Hahahaha Ses snart Malin!



Kram


2000 +!!!

Olle: Älskling nu har vi sparat 2000 kr.
Jag: ??????
Olle: Men älskling, jag har ju sjungt i duschen så nu har vi sparat 2000kr. För nu slipper vi ju gå på konserter. Har du inte sett reklamen?
Jag: Nä jag har ingen aning om vad du snackar om.

Hahaha men det är inte många dagligen får en konsert. Just nu är jag på Status Qou! Bara så ni vet =)

Nu drar vi snart iväg till stockholmo!!!


Puss så länge


Kanske Stockholm en sväng...

Bestämde mig för att trottsa vädret och kränga  på mig termobyxor och skidjackan för att försöka hitta allt skit som nu mera gömmer sig under den underbara snön. Tog även med mig en lös Bruno ut för att busa i snön lite. Gick super bra ett tag tills han bestämde sig för att jag va tråkig och han mkt hellre ville jaga. När han väl hade bestämt sig så va det inte mkt att göra åt det. Blev bara ett stort snömoln efter honom. Fanns inte mkt att göra, för hur kommer det sig att ju mer jag gapar och skriker på honom ju fortare springer han =/ Hmm konstigt. Då gick jag in till mina grannar Alf och Ragnhild,eller Mamma som Alf kallar henne. Där fick jag en starkande kopp kaffe o en massa fika. Mums så gott. Det värmde i vinterkylan. Om dom bara visst hur mkt vi tycker om dom. Alltid så glada när man tittar in för att säga hej. Har det gått mer än två veckor utam att vi varit inne hos dom så kommer dom in och frågar om vi mår bra och om vi inte ska komma in till dom på lite kaffe. Kan man ha bättre grannar? NÄÄÄÄ skulle inte tro det.
För övrigt så har jag fuskat och satt upp julstjärner och adventsljutakar i fönstrerna. Vet att det är några dagar för tidigt men Olle och jag ska troligen iväg idag eller i morgon till Stockholm. Och i helgen ska jag troligen jaga och på klassträff. Så jag tyckte att det inte gjorde så mkt. Är ni sådana som blir arga på folk som sätter upp stakarna i fönstret för tidigt? Ja då får ni väl bli lite arg då, men gud som jag myser!!!
Den va ju inte många direkt som ville vara med och tävla om min mössa. Det va riktigt synd det. Är väl alltid kul och vinna. Om det så är en kryddpåse! Men men.

Kram på dig


En liten tävling...

Tjoho!!! Jobbat färdigt på mitt gamla jobb och känner mig lycklig som få. Så nu tänkte jag ha en liten tävling. Jag ser ju att det trotts allt är några få som besöker min kära blogg dagligen och som tack lottar jag nu ut en egen stickad mössa. Inte för att du kanske tycker den är speciellt snygg kanske men det är riktigt gosig och visst vore det väl kul att kunna säga att man vunnit något för en gångs skull. =) Det ända du behöver göra är att skriva fem ord som betyder lite extra för dig. 
Här kommer också en liten bild på den, fast den ni får om ni vinner är vit.

 

God luck!


Låt söndagen gå fort.....

Sissta dygnet!!!!! På måndag morgon drar jag och köper skummpa =) 


Sissta jobbar helgen.....

Jepp nu jobbar jag min sissta helg. Om det inte blir övertid på det andra jobbet vill säga =) Men sissta helgen på detta i alla fall. Kul att få varje helg ledigt! Ikväll sitter min syster Mia barnvakt åt Norton och Noel. Anna och Robban har nämligen tagit flyget till Berlin. Kul av Robban att överaska Anna med en hemlig resa. Tänk om Olle kunde göra det någon gång! =P Skämt och sido, ni förtjänar att ha en helg för er själv ni. Fattar faktiskt inte riktigt hur ni fixar allt ibland. Det är sjuka barn,vab,bajs,kiss,hundar,gnäll,städa,tvätta ja och sen en massa mer.Och lik förbannat klarar ni er galant. Det va i onsdags morgon jag riktigt fick se vad ni gick för. Det hela började med att anna ringde för att kolla om jag kunde passa n1 och n2 på morgonen tills robban kom hem. O självlart kunde jag det, inga problem. Men när jag kommer hem till anna o robban står anna med bara trosor på och en skrikande noel i ena handen och en elefon med vårdcentralen i andra. På något vis lyckades hon krångla på sig ett par byxor, fråga mig inte hur hon gjorde utan händer. Men sedan i alla fall så sa hon att båda barnen bara hade sovit typ 2 timmar o robban åkte vid 4. Då sa jag att, gå du och vila lite då så ger jag barnen frukost. Så blev det. Men det dröjde nog inte mkt mer än 30min innan dom båda började ILL skrika efter MAMMA! Anna sa att hon ändå inte kunde sova så hon skulle ta en dusch. O ni ska ju inte tro att hon fick duscha själv! Hon och två ill skrikande barn stod nu i duschen och jag kunde inte göra något för att hjälpa henne. Kändes inte toppen bra. Men det va i alla fall nujag märkte hur fantastisk anna är. Jag hade fått PANIK av detta men inte anna inte. Hur hon i huvudtaget lyckades bli ren under denna episod är för mig ett musterium. Helt otroligt! I sådana lägen tänker jag, JAG SKA ALDRIG HA BARN. Men jag avlastar mer än gärna min syster =) O jo jag vill ha barn för gud så mysiga dom kan vara. Så nu vet ni vilken tuff och bra mamma anna är. Kärlek till dig! Och kanske alla mammaor som kämpar på i vardagen.

Ha nu en bra helg så hörs vi snart igen....Puss


Grattis Johan!

Idag fyller min underbara bror 30 härliga år! Stort grattis till dig!


I övrigt känner jag hur orken börjar tryta. Känns som jag inte gör annat än att jobba. Slutade ändå tidigare än beräknat idag. Men jag är inne på slut tampen kan man väl lugnt säga. Har bara två dygn kvar. På måndag morgon går jag av mitt sissta pass som personlig assistent. Känns bra men super konstigt att jag ska börja gå upp tidigt på morgonen och ha alla helger ledigt. Konstigt. Men innan jag går på det nya jobbet har jag ca en vecka på mig av att njuta. Nästan en hel vecka ledigt. Vad ska man hitta på tross? Kan nog bli lite jakt och sen har jag besämt mig för att måla om en gammal byrå som jag fått av mamma. Sen har jag inte mkt mer plannerat. Bara att känna lugnet helt enkelt. =) Känner ni att ni vill ha påhälsning av lilla mig så är det bara att ringa.




Å så en liten bild på lilla Johan då =) Visst ser han manlig ut men pärlhalsband o allt. Dont hate the cameraman =)

Puss puss 


Vissa mäniskor.....

Vissa mäniskor kommer in i våra liv, och sen försvinner lika fort. Ibland skiter man i vilket. Men sen ibland så händer det att man träffar människor som förgyller ens liv så till den milda grad att man blir varm i hela kroppen. Är det inte lite konstigt hur det kommer sig. Ett exempel: När Olle och jag va och köpte våran combo så kom en dam med cigg i handen fram för att hälsa. Inte världens bästa första intryck. Men jag tror inte det tog mycket mer än en kvart så va vi helt saliga. VILKEN MÄNNISKA!! Så fantastiskt underbar och norländsk. Henne kommer jag aldrig glömma. Vi satt kvar i timmar och drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. När affären va klar och vi hade vatt och hämtat bilen kände jag mig rent av lite ledsam. Men ca en vecka senare kom ett brev.
Kära ungdomar!
Jag  har hittat extranycklen. Hoppas ni kommer och dricker kaffe hos oss snart igen. 

Brevet va egentligen lite längre men det jag vill ha sagt är iaf att dessa mäniskor blev trotts en stor ålderskillnad ett par som vi kommer att åka och hälsa på många gånger mer.
En människa  som jag saknar oerhört mkt i mitt liv är min gamla kompis T. Det som grämer mig mest med denna person är att jag inte har en aning om varför vi inte träffas längre. Vi hade toppen kul ihopp och rätt va det vad så skaffade T sambo och då hade vi visst sagt upp bekantskapen utan att jag viste det. Usch ibland känns det jätte tungt att mista en kopis som man haft så länge. Men man vill ju inte vara den som är tjatig. Finns dock en risk att jag innan jag fattade att vi hade sagt upp bekantskapen, ringde upprepade gånger utan att få något svar. Typiskt mig att inte fatta. Men man kan ju kanske tycka att det ligger på den som säger upp bekantskapen, att också underrätta dom inblandade!


xoxo Bodil


En hård arbetsvecka....

Nu är det dax att göra mig redon för ett jobbpass. Det blir en hård vecka, jobbar ca 80 timmar denna veckan. Känns väl kanske inte jätte kul men men. Hoppas ni har en toppen vecka i alla fall.
Puss puss


Redan söndag!

Ja och inte vilken söndag som helst utan pappornas söndag! Ni har väl inte glömt bort eran kära far idag. Vi har avverkat Olles pappa nu på förmiddagen ooch så ska vi till min pappa vid 4 tiden. Super mysigtr att få krama om papporna lite extra.
I örigt så har jag haft fullt upp i veckan. Provat brudklänning och köpt! Och igår va vi hos Oscar och Charlotte på inflyttnings fest. Vad sa jag börja. Önskar att jag hade bild bevis men det har jag tyvärr inte. Börjar skratta bara jag tänker på det . Folk som jag inte sett fulla på evigheter, hälde nu i sig mängder. Det va länge sedan jag skrattade så mkt faktiskt. Det pratades gamla minnen och humöret va på topp. =) Tack alla glada för en kväll jag sent kommer glömma. Ni påminde mig verkligen om varför ni är självklara på mitt bröllop!
I morgon ska jag jobba första dygnet sedan jag sa upp mig med.Fy va jobbigt det kommer bli. Men det är bara denna veckan. Nästa måndag klockan halv 9 går jag av och kommer troligen aldrig mer komma tillbaka. =)
Hoppas ni har haft en toppen helg och att ni har fått skratta så som jag.
Puss puss


Dagen då mitt liv tog en avgörande vändning....

Man skulle kanske kunna säga att de va då jag träffade min Olle. Och ja visst va det också avgörande. Men genom livet kommer väl många vägskäl då man måste välja. Höger,vänster eller raktfram. Jag trodde länge att jag hamnat vid en återvändsgränd. Men efter många tårar och efter mycket slit så har jag äntligen kommit vidare. Idag är nämligen dagen då jag har fått ett nytt jobb. Jag har länge tänkt byta och sökt åt lite olika håll. Men idag fick jag beskedet att jag får börja på Swedese i vaggeryd. Känns toppen. Tror inte jag har fattat det riktigt än. Känns overkligt att det faktiskt va någon som ville ha mig. Så till dig som kämpar för att komma vidare. Ge inte upp! Känns lite old att säga det men man får aldrig ge upp. Jag tror att jag kommer trivas som tusan på det nya jobbet. Super bra vilkor och en bättre lön. Och bättre tider! Mycket mer kan man inte begära. Tack till alla som har stöttat mig när jag inte känt mig vatten värd. Ett extra tack till Björn som fick mig att söka detta jobbet. Om två veckor börjar jag mitt nya jobb. Lite pirrigt måste jag säga. Hoppas att jag kommer kunna lära mig allt fort och att dom blir nöjda med att dom valde mig.
Det som är det jobbiga med detta är ju att man måste ringa och säga upp sig med. Puh det kommer inte bli roligt. Hoppas att det inte blir allt för jobbigt att jobba dom sissta passen. Men det skulle inte göra så mkt, för nu vet jag ju att jag har något annat att gå till. Lycka!!!!!!!

Puss så länge....


Smyckesparty och mkt mkt mer!

Idag är det tisdag och veckan har bara börjat. Men oj vilken vecka. Jobbar bara till 3 idag sedan bär det av hem för att fixa och dona inför smyckespartyt ikväll. Blir nog en runda till ica maxi innan och köpa lite frallor och dylikt så man har något att bjuda på.
I övrigt är det en spännande vecka jag har framför mig. I morgon ska jag få svaret på en stor fråga. Jag skulle vilja kalla det ett vägskäl, en stort sådant i mitt liv. Och på torsdag då ska det provas bröllopsklänning. Shit va nervös jag är över det. Hur ska jag kunna hitta någon fin brudklänning när jag inte har en aning om vad jag vill ha. Hoppas jag hittar en som ä Den med stort D. Som bara sitter som ett smäck! Men sen hoppas jag också att jag ska få prova några riktigt fula som jag kan ta kort på och lägga ut här. Det hade väl varit asa kul. Hihi. Tack anna för att du fixade tid för provning åt mig. Jag kommer nog behöva mer hjälp än jag någonsin trott. Har insett att jag inte har någon koll på läget alls. Enligt Anna hade dom sagat på brudklännings-stället att vi va sent ute. VA??!!?? Paniken i mitt bröst blev genast värre. Men bara jag och Olle inbeffiner oss på rätt ställe på rätt tid så ska det nog gå bra. Men det kan vara nog svårt bara det iof. =)

Och för er som känner er sugna så är det bara att komma halv 7 till holkaryd på smyckesparty. Kommer nog bli super mysigt.



Ha de gott!


Grattis Anna och Mia!!!!

Ett stort grattis till mina syskon som idag fyller år! Ni är underbara!




Syskonkärlek är underbart!

Puss puss


Till doktorn...

Nu har jag betämt mig...idag är dagen då jag ska till doktorn och ta hand om mina öron. Har kliat sönder dom helt nu. Känner att det är dax. Har kommit till den punkten att jag vaknar upp mitt i naten för att klia sönder dom ännu mer. Så idag är dagen då jag tar tag i detta. Har sagt det länge nu... men dag händer det. Stora beslut =)


Toppensuperdundermysigt!

Haft en toppen dag. Vissa dagar gör verkligen en starkare i kropp och själ. Dagen började med att jag tog saaben till hok för att hälsa på en gammal klasskompis. Det va så länge sedan vi sågs. Över ett år faktiskt. Helt sjuk om man tänker på att jag åker förbi hennes hus minst 2 gånger varje vecka. Men det blir liksom aldrig av att man träffas lik förbaskat. Men sen igår satt jag på facebook och grejade lite och fick ett chat meddelande av henne. De skrevs endel och till slut hade vi bestämt träff. Så mysigt. För ca ett år sedan träffade jag henne på en klassåterträff. Då va hon gravid, nu va den lilla tösen redan 8 månader. Å vilket litet busfrö! Vi busade en massa, vill inte vara mallig men jag tror faktiskt att hon tyckte om mig lite. Fick en STOR blöt puss mitt på munen. Och hon fick tusen åter. =) Kul att man kan träffas sååå många år efter man gått ut skolan och fortf känna den där speciella kärleken som gör att man bara pratar och pratar och plötsligt har flera timmar gått. Tack för en toppen förmiddag.
Bilen åkte vidare till vaggeryd, det belv till majsan. Lite oplanerat men alltid lika mysigt. Serverades den underskattade rätten makaroner och weinerkorv. Mums! Sen blev det timmar med kaffe och sötsaker. Plötsligt va klockan halv 6 och de va dags för Bodil att ta sig hem för att kissa hunden. Så där har ni det, en toppen dag i mina ögon! Kärlek gör mig stark.
Tack.



Äkta kärlek



Ha det nice...


Tvättmedel i stora lass.......

Olle Stefan Andersson. Han är underbar på alla sätt och vis men ibland fattar jag mig verkligen inte på honom. Men jag skulle tro att han tänker precis så om mig med ibland. Nu har han i alla fall gjort något så konstigt och oförklarligt att jag inte kan göra något annat än att skratta. Han ringde igår och jag kunde riktigt höra hur ångerfull han va.
 - Älskling jag har gjort något jätte dumt. Det ringde en försäljare till mig innan idag.
- Ja ha. Vad har du nu köpt?
-Emmmm ja det kan vara så att jag har köpt tvättmedel och och avfettning för typ 4000:-.
-*tystnad*
-Hallå hörde du vad jag sa?
-Ja jo jag hörde. Hur tänkte du då?


Ja så där gicj väl dikutionen till ungefär. Fast jag ska väl erkönna att han fick sig en liten utskällning. Jag kunde verkligen inte fatta hur det bara kan bli så att man köper tvättmedel o grejor för 4000. Han försökte ringa och säga att vi inte ville ha det men det gick minsann inte. Bara för att Olle är momsregistreradså tas det ju som ett företag och företag har ingen ångerrätt. Bra att veta såhär i efter hand. Ja vi kan nu inte göra annat än att vänta på att en pall men tvättmedel och toa-papper ska komma på våran trappa. Galet! Vi kanske ska öppna en liten gårdsbutik för grannarna. Hahaha ja man kan ju inte annat än att skratta nu när ilskan har laggt sig. Söta lilla Olle. Hoppas att du tänker på detta nästa gång jag gör bort mig. För det kommer ju att ske. Alla gör vi våra små misstag. Huvudsaken är väl tt vi lär oss av våra misstag kanske. Älskar nog Olle hur klantig han än blir. =) Men hör av er om ni har slut på tvättmedel. Ni ve vart det finns i mängder. hihi

Har fått hem bordet och stolarna till finarummet nu med. Det kommer nog bli super najs. Just nu har vi liksom bara ställt in det där inne men tanken är väl att vi ska renovera lite så att det blir nytt och fint. Vad tycker ni om bordet? Är det inte lite fint ändå?





 


Nu ska jag dra och rida en sväng.

Puss


En lördag i bilder...




Här kommer några fin fina bilder från min galna lördag.
Hade nästan bara fula kort men det får ni bjuda på gott folk.





 

Haha ja vad ska man säga.



Naaaw! Så fina vi är!



Självutlösare! Jobbigt att man ser in i skrevet på mig bara =/



Systrar.....



Vad gör ni!!!??!!!



Ja tack för en galen kväll som vissa kanske glömde fort som bara den. Men inte jag. Några ord som beskriver denna kvällen kan nog vara: Cava,öl,rosé,dans,cigg,skratt,spray,söndriga glas,komplimanger,galet,underbart, varmande. Sen slutade ju kvällen olika för oss alla. Behöver inte säga mer =)
Puss


RSS 2.0